Bli reliningstekniker – ett framtidsyrke!

”Vi befinner oss i en expansiv fas och söker därför fler medarbetare i Halmstad som vill följa med oss på vår tillväxtresa!”

Du bor i Halmstad-området

Du söker en ny utmaning

Du är praktiskt lagd 

Vad gör en reliningstekniker?

Tillsammans med vårt professionella team av operatörer kommer du att arbeta med rörinfodring (även känt som relining)!

Som reliningstekniker kommer du att vara verksam i Halmstad och jobba i ett team med andra tekniker. Vi renoverar avloppsrör i byggnader. Genom att vi för in nya rör i de gamla avloppsrören undviks det som alla fruktar – stambytet. Vi använder en reliningsteknik som heter rörinfodring. 

Tekniken innebär att ett foder som impregnerats med flytande härdplast förs in i ledningen, varpå det trycksätts med tryckluft, härdar på plats och därigenom skapar ett nytt rör inuti det gamla. Den härdplast som används i processen består av två komponenter – en hartskomponent och en härdare. Fodret impregneras med härdplasten och valsas för att säkerställa att mängden härdplast är jämnt fördelat i hela fodret. Vi är ledande i södra Sverige om att använda denna metod.

De som använder byggnaden kan bo kvar under hela processen, med minimala störningar. Dessutom blir miljöpåverkan mycket lägre, eftersom materialåtgången vid rörinfodringen är mindre än vid en renovering med traditionella metoder. 

Vad erbjuder vi?

Vi har roligt tillsammans! Både på jobbet och utanför jobbet. På ISAB blir du en del av ett växande, generöst företag där stämningen är familjär och möjligheterna många. Vi är samtidigt ett stabilt företag med god ekonomi och bra kundrelationer. Detta är ett företag som satsar på människor som aldrig vill sluta utvecklas.

ISAB Rörinfodring Väst: 

  • Satsar på utbildningar
  • Erbjuder konkurrenskraftig lön
  • Har generös friskvård
  • Erbjuder privat sjukförsäkringar
  • Arrangerar spontana AW-tillfällen

Vem är du?

Du bor i Halmstad eller närliggande orter och vill jobba på våra projekt i Halmstad, Varberg, Falkenberg m.m. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet från reliningsbranschen. Vi lägger istället stor vikt på dig och din personlighet. Tidigare erfarenhet från hantverksyrken anses dock som meriterande. 

En typisk ISAB-medarbetare beskriver vi så här:

Hen har en förmåga till självständigt arbete och effektiv problemlösning, men är också en lagspelare. Vi jobbar tillsammans mot gemensamma mål där resultat bäst nås när alla bidrar med lika mycket. Alla jobbar resultatorienterat, aktivt och tar ansvar för sitt arbete och projekt. En hög flexibilitet gör att många bollar i luften inte är något problem.

En ISAB-medarbetare är prestigelös, med en hög social förmåga och ett utåtriktat förhållningssätt. Hen ser möjligheter istället för problem, och är kreativ när det gäller nya grepp och lösningar. Förändringsbenägenhet gör att svängningar i arbetsbelastningen ses som en naturlig del av att jobba på ett tillväxtföretag.

Sist men inte minst – hos ISAB är vi pålitliga personer. Vi rår om våra kunder, är lojala mot varandra och arbetar för företagets bästa. En grundsten inom ISAB-företagen är att arbeta med ständiga förbättringar och god hantering av avvikelser. 

Vilka är ISAB Rörinfodring?

ISAB grundades 1998, då var målet att erbjuda privata och kommunala fastighetsägare ren luft. Ventilationskanalerna skulle tätas, filter skulle bytas och systemen skulle rengöras. Efter hand som åren gick fördjupades samarbetet med olika kunder. Företaget utvecklades till en komplett ventilationsleverantör för att bättre möta kundernas behov.

”Kan ni hjälpa oss med avloppen också?” var en fråga som förekom allt oftare. Fastighetsägarna ville gärna ha samma goda service på avloppssidan också. Fröet var sått till det som senare blev ISAB Rörinfodring. Det företaget erbjuder idag ett störningsfritt alternativ till det alla fastighetsägare och boende fruktar – stambytet. 

Göteborgsregionen och Malmöregionen är idag ISAB:s starkaste fästen, men ambitionen är att expandera till andra delar av Sverige. Vi på ISAB Rörinfodring Väst har gått från 3 anställda 2016 till att idag vara 15 anställda.

Vi är ett sammansvetsat gäng med bra gemenskap, vi har roligt på jobbet och jobbar mot gemensamma mål. 

Det som började med ett ventilationsföretag i Göteborg har nu vuxit till sig till en koncern. Företagen inom koncernen är ISAB Ventilation Väst, ISAB Ventilation Syd, ISAB Rörinfodring Väst, ISAB Rörinfodring Syd, ISAB Rörinfodring Öst och ISAB Solutions. 

Sök tjänsten genom ansökningsformuläret nedan!

* Genom att klicka "Skicka" samtycker du att vi behandlar dina personuppgifter i rekryteringssyfte. Vi kommer att behandla dina uppgifter under rekryteringsperioden fram till 2018-10-30 och därefter radera dem. Vi kommer inte att dela dina personuppgifter med något annat företag eller en tredjepart. Om du har frågor gällande hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på info@isabgroup.se, så berättar vi mer.