Jobba som spolare på ISAB Rörinfodring Syd!

”En möjlighet för dig som vill utvecklas inom yrket och bli en del av ett växande företag med mycket goda framtidsutsikter”

Du arbetar (eller har tidigare arbetat) som spolare

Du söker en ny utmaning och vill vidareutvecklas

Du kommer att utgå ifrån Staffanstorp

Vad gör en spolare?

Du kommer att ingå i vårt professionella team, som består av spolare med många års erfarenhet av yrket. Tillsammans arbetar vi för att säkerställa väl fungerande avlopp!

Hud, tvål och fett bygger successivt upp avlagringar i avloppsledningar. På sikt kan dessa avlagringar leda till akuta stopp i avloppet. Fastighetsspolning är förebyggande åtgärder för att upprätthålla ett väl fungerande avloppssystem. Vi upptäcker början till stopp i avloppet genom bland annat underhållsspolning och på så sätt kan vi förhindra akuta avloppsstopp.

Du åker på uppdrag tillsammans med en eller flera kollegor. Uppdragens art varierar. Det kan handla om allt från akutjobb till planerat underhåll. Som spolare ställs du inför utmaningar som du löser genom att använda den mest lämpliga spoltekniken för varje enskilt fall.

Vad erbjuder vi?

På ISAB blir du en del av ett växande företag, där stämningen är familjär och möjligheterna många. Vi är ett stabilt företag med god ekonomi och bra kundrelationer. Detta är ett företag som satsar på människor som aldrig vill sluta utvecklas.

Som spolare på ISAB Rörinfodring Syd ingår du i ett nystartat affärsområde som leds av en projektledare med 20 års erfarenhet inom spolning. Vi erbjuder ett varierande arbetsuppgifter och en bra teamkänsla.

ISAB Rörinfodring Syd satsar självklart på utbildningar, konkurrenskraftiga löner samt erbjuder en generös friskvård.

Vem är du?

Du bor i Skåne och kan utgå ifrån Staffanstorp. Du har tidigare erfarenhet från att ha arbetat med spolning.

Vi lägger dessutom stor vikt på dig och din personlighet.  En typisk ISAB-medarbetare beskriver vi så här:

Hen har en förmåga till självständigt arbete och effektiv problemlösning, men är också en lagspelare. Vi jobbar tillsammans mot gemensamma mål där resultat bäst nås när alla bidrar med lika mycket. Alla jobbar resultatorienterat, aktivt och tar ansvar för sitt arbete och projekt. En hög flexibilitet gör att många bollar i luften inte är något problem.

En ISAB-medarbetare är prestigelös, med en hög social förmåga och ett utåtriktat förhållningssätt. Hen ser möjligheter istället för problem, och är kreativ när det gäller nya grepp och lösningar. Förändringsbenägenhet gör att svängningar i arbetsbelastningen ses som en naturlig del av att jobba på ett tillväxtföretag.

Sist men inte minst – hos ISAB är vi pålitliga personer. Vi rår om våra kunder, är lojala mot varandra och arbetar för företagets bästa. En grundsten inom ISAB är att arbeta med ständiga förbättringar och god hantering av avvikelser. 

Vilka är ISAB Rörinfodring?

ISAB grundades 1998, då var målet att erbjuda privata och kommunala fastighetsägare ren luft. Ventilationskanalerna skulle tätas, filter skulle bytas och systemen skulle rengöras. Efter hand som åren gick fördjupades samarbetet med olika kunder. Företaget utvecklades till en komplett ventilationsleverantör för att bättre möta kundernas behov.

”Kan ni hjälpa oss med avloppen också?” var en fråga som förekom allt oftare. Fastighetsägarna ville gärna ha samma goda service på avloppssidan också. Fröet var sått till det som senare blev ISAB Rörinfodring. Det företaget erbjuder idag ett störningsfritt alternativ till det alla fastighetsägare och boende fruktar – stambytet. 

Göteborgsregionen och Malmöregionen är idag ISAB:s starkaste fästen, men ambitionen är att expandera till andra delar av Sverige. Vi på ISAB Rörinfodring Syd har gått från 4 st anställda 2012 – till att idag vara 25 st anställda.

Det som började med ett ventilationsföretag i Göteborg har nu vuxit till sig till en koncern. Företagen inom koncernen är ISAB Ventilation Väst, ISAB Ventilation Syd, ISAB Rörinfodring Väst, ISAB Rörinfodring Syd, ISAB Rörinfodring Öst och ISAB Solutions. 

Sök tjänsten genom ansökningsformuläret nedan!

* Genom att klicka "Skicka" samtycker du att vi behandlar dina personuppgifter i rekryteringssyfte. Vi kommer att behandla dina uppgifter under rekryteringsperioden fram till 2018-10-30 och därefter radera dem. Vi kommer inte att dela dina personuppgifter med något annat företag eller en tredjepart. Om du har frågor gällande hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på info@isabgroup.se, så berättar vi mer.